Teamwork på Formland

Idag har jeg hjælp af Christian Bro til produktion af highlights og award video fra Formland messen hos MCH i Herning. Lige nu flyver fingrene henover redigeringstasterne for Christian som har deadline om mindre end en halv time - mens jeg henter det sidste materiale hjem til min redigering som har deadline imorgen. Altsammen til web og social media.

I luften for EDC

Droneootagelse i Brande


For at give det flotte overblik bestilte ejendomsmægler Niels Kofoed dronebilleder af en række ejendomme. Skønt at være i luften ned DJI Mavic Pro

Mød værten på ny serie

Louise og Henrik er sammen om produktionen af Vikingernes Virkelige Verden

I en ny program-serie på TV MIDTVEST Mokka går vi med Louise Schelde Jensen på opdagelse i hverdagen hos de midt og vestjyske vikinger.

Louise der er opvokset i Sevel har, siden hun var helt lille haft interesse for den spændende historie om vikingetiden. Fritiden blev brugt på Hjerl Hede og idag er hun arkæolog, daglig leder på Bork Vikingehavn, og vært på den nye serie Vikingernes Virkelige Verden, som kommer i starten af 2018.

Vi kender vikingernes ry som krigere, der stjal og røvede fra munke, klostre og landsbyer på fjerne kyster.

Men disse angreb er kun en lille del af et større billede - hjemme ventede hverdagen når deres skibe vendte hjem til de vestjyske strande. En hverdag med landbrug, håndværk og familie.

Serien produceres af dBA MEDIA


På jagt efter vestjyske vikinger


Årsskiftet har også betydet startskuddet på et nyt spændende projekt. Jeg skal til TV MIDTVEST MOKKA producere en serie om vikingerne i det midt og vestjyske. Så netop nu er jeg begravet i materiale der skal gøre mig klogere til hvad omridset af den nye serie kommer til at være. Jeg skal nok holde jer opdateret på serien her på hjemmesiden. Den får premiere i 2018.

Jagten på det gode indeklima


I samarbejde med Realdania By & Byg følger jeg deres projekt i Holstebro, som går under titlen Sunde Boliger.
De bygger tre forskellige huse i Tommeliseparken i Mejrup for at kunne teste forskellige måder at forbedre indeklimaet på.

Tanken er at vi i for høj grad har gået efter at spare på energien i vores huse og det kan have gået ud over indeklimaet. Derfor har de begyndt dette projekt for at se om man kan gøre noget ved det, så man igen kan få et godt indeklima i både nye og gamle huse.

Indtil videre er der kommet to videoer ud af processen som er delt på sociale medier. Du kan se den seneste her, som fortæller lidt om selve projektet.


Vis flere blog-indlæg

dBA MEDIA Sofievej 6 DK-7400 Herning - T: 9716 1606 M: 4019 1606 Mail